Smbs Pos 37.5m Capital 300mshutechcrunch Beoordeling

Zoek je naar Smbs Pos 37.5m Capital 300mshutechcrunch?

Het kan lastig zijn om de beste betaalkaartmachine voor uw bedrijf te kiezen. Als je hier nieuw in bent, zijn hier enkele dingen die je in gedachten moet houden voordat je je ermee verbindt. Kaartmachines zijn essentieel voor elk bedrijf, maar het kiezen van de juiste provider is cruciaal. Doe uw onderzoek om erachter te komen welk type kaartmachine het beste past bij uw behoeften en budget. Startups werken al twee decennia met kleine en middelgrote ondernemingen, dus we hebben de pijnpunten van het kiezen van de verkeerde kaartmachine gezien en hoe u deze kunt vermijden.

Smbs Pos 37.5m Capital 300mshutechcrunch

Ingenico ICT220 Dual Com -terminal

De Ingenico ICT220 Dual Comm Terminal Payment Card Machine combineert geavanceerde beveiliging en een op zichzelf staand, stijlvol ontwerp. De machine is volledig functioneel en accepteert alle belangrijke soorten elektronische betalingen en vereist geen POS -systeeminterface. De dubbele processorarchitectuur verhoogt de digitale transactiesnelheid. Het ondersteunt ook geavanceerde beveiligingsmaatregelen en schikkingsrapportage. Het maakt gebruik van het Telium2 -technologieplatform en beschikt over dubbele processorarchitectuur.

De ICT220 -terminalreeks biedt een breed scala aan communicatietechnologieën om overal te leveren, altijd connectiviteit. Telium 2 -technologie is gebaseerd op 30 jaar expertise op het gebied van Ingenicos in de betalingsindustrie. Het is snel, veilig en volledig schaalbaar. Het is al ingebed in meer dan 27 miljoen terminals over de hele wereld. Als u de beveiliging van uw betalingssysteem wilt verbeteren, moet u een optioneel nummerpad privacyschild installeren.

Smbs Pos 37.5m Capital 300mshutechcrunch

Onder de Ingenicos -lijn van traditionele creditcardterminals biedt de ICT220 superieure prestaties. Het ondersteunt alle belangrijke kaarttypen, inclusief EMV-compatibele en contactloze betalingen. Het is ook volledig compatibel met de meeste POS -systemen. Deze creditcardmachine is de beste keuze voor elk bedrijf dat hun snelheid en winstgevendheid wil verhogen. Het moderne ontwerp- en ingebouwde beveiligingsfuncties helpen u geld te besparen op infrastructuurkosten. De ICT220 ondersteunt zowel magnetische strepen als EMV -chipkaarten, waardoor het geschikt is voor veel verschillende bedrijven.

De ingenico ICT220 Dual Com Terminal Payment Card Machine is compact en lichtgewicht en kan gemakkelijk verkrijgbare retailactiviteiten verwerken. De dubbele connectiviteitsopties omvatten Ethernet- en telefoonlijnverbindingen. Het kan creditcardbetalingen verwerken van zowel NFC-, EMV- als magnetische streepkaarten. Het heeft een PCI-PTTS-gecertificeerd pincode en optioneel pin-schild voor extra beveiliging. Het slanke, functionele ontwerp maakt het geschikt voor snel dagelijks gebruik.

Ingenic Tetra Move 5000

De nieuwste toevoeging aan de Payment Card -industrie, de Ingenico Tetra Move 5000 Payment Terminal, biedt geavanceerde functionaliteit met verbeterde veelzijdigheid en flexibiliteit. Deze machine ondersteunt contactloze technologie en kan tot PS30 in verkoop verwerken, waardoor het de perfecte keuze is voor elk bedrijf. Het beschikt ook over een strak, ergonomisch ontwerp en een eenvoudig te gebruiken 3,5-inch kleurentouchscreen. Het Machines Comprehensive ondersteunende serviceplatform zorgt voor probleemloos gebruik.

De Move 5000 is uitgerust met meerdere connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi, Bluetooth, 4G/LTE, GPS-tracking en NFC, voor een echt veilige en handige winkelervaring. De Move 5000 is ontworpen om de meest populaire kaartbetalingsmethoden te ondersteunen, waaronder contactloze en mobiele portemonnee. Bovendien wordt het geleverd met een krachtig multimediasysteem en een zeer aanpasbare gebruikersinterface. Het heeft ook tal van draadloze communicatie -opties om uw productiviteit te maximaliseren.

De Move/5000-betaalkaartmachine is volledig voldaan aan PCI-voorschriften en is toekomstbestendig met top-of-the-line cryptografische software en Ingenicos peer-to-peer coderingstechnologie. Het is gemakkelijk te gebruiken en combineert sterke internetverbindingen met zijn draadloze connectiviteitsopties. De verplaatsing 5000 schakelt automatisch tussen verschillende netwerktypen. Een USB -poort maakt eenvoudige verbinding met een pc of Mac mogelijk. Smbs Pos 37.5m Capital 300mshutechcrunch.

Het is beschikbaar in twee modellen. De verhuizing 2500 heeft een kleiner scherm dan de verplaatsing 3500. Het kan verbinding maken met een Ethernet -netwerk. De Ingenico Tetra Move 5000 Payment Terminal ondersteunt NFC -betalingen. Beide modellen hebben aanraakschermen. De Move 3500 accepteert contactloze kaarten en magnetische streepkaarten. Het heeft verschillende communicatiemogelijkheden en is anders geprijsd dan de verhuizing 2500.

Klaver mini

De Clover Mini is een mobiel apparaat met een scherm vergelijkbaar met een smartphone of computer.Dit betekent dat het gemakkelijk kan worden gebruikt om de inventaris te beheren. Afhankelijk van het softwareplan dat u koopt, kunt u functies toevoegen zoals werknemersbeheer, cadeaubonnen en inventaris. Andere functies omvatten rapportage en promoties. Bovendien rekent Clover niet extra voor cadeaubonnen of loyaliteitsprogramma’s. Als u niet zeker weet wat u in uw nieuwe machine wilt, beveelt Clover aan dat u eerst de gebruikershandleiding leest voor meer informatie over de functies Machines.

  • Waar Woont De Familie Pos Beoordeling
  • Pos Kupang Hari Ini Beoordeling
  • Best No Monthly Fee Pos System Beoordeling
  • Cloud-based Pos System Beoordeling
  • سقف خرید با کارت شتاب از Pos سال ۱۴۰۰ Beoordeling
  • Cart Pos Credit Lender Beoordeling
  • Retail Pos Accounting Software Beoordeling
  • Pos Graduação Area Contabil Beoordeling
  • Kiotviet Pos Smbs 45m Kkr Seriesnguyendealstreetasia Beoordeling
  • Pos Malaysia International Parcel Tracking Beoordeling